Könnyű, ízletes, pihe-puha kalács. Magas fehérjetartalom, minimális szénhidráttartalommal.
HOZZÁVALÓK 10 személynek:
- 6 db tojás
- ½ csésze tejsavó fehérje por (Ízlés szerint variálható bármilyen proteinnel).
- ¼ teáskanál só
- kókuszolaj (a sütőforma kikenéséhez)
ELKÉSZÍTÉS:
- Válaszd ketté a tojásokat:fehérjére és sárgájára. (Nagyon gondosan járj el, nehogy akár egy pici sárgája kerüljön a fehérjékhez). A fehérjéket egy nagy tálba, a sárgájákat egy kis tálba tedd.
- Kézi mixerrel (vagy habverővel) verd a fehérjéket kemény habbá (5-6 perc).
- Add hozzá a tejsavó fehérje port, a tojássárgákat, a sót, és kézi habverővel vagy villával gyengéden keverd össze.
- Olajozd ki a sütőformát, és öntsd bele a keveréket.
- 175-180 Celsius fokon süsd 35-45 percig, vagy amíg át nem sül.
I like the valuable information you provide in your articles.
I will bookmark your blog and check again here regularly.
I amm quite sure I will learnn many new stuff right here! Beest of luck
for thee next!
Feel free to visit my page … каталог пиломатериалов
You are my inspiration , I possess few web logs and very sporadically run out from to brand.
It’s a pity you don’t have a donate button! I’d without a doubt donate to this superb blog! I suppose for now i’ll settle for book-marking and adding your RSS feed to my Google account. I look forward to new updates and will talk about this site with my Facebook group. Chat soon!