Hozzávalók:
- 60 g mandulaliszt
- 60 g kókuszliszt
- 10 g lenmagliszt
- 1 tojás
- 20-30 g negyedannyi ízlés szerint)
- 80 g kókuszzsír
- Vanília őrlemény
- ½ teáskanál fahéj
- Csipet só
- Késhegynyi szódabikarbóna
Elkészítés:
-A tojást kiverem a zsírral és az édesítővel, majd hozzáadom a többi hozzávalót. Egy órára hűtőbe teszem a tésztát.
-Miután kiveszem a tésztát, kicsit átgyúrom, és 2-3 mm vastagságúra nyújtom és tetszőleges formára szaggatom (szilikon nyújtólapon.)
-180 fokra előmelegített sütőben 10-12 perc alatt megsütöm.
-Tetszőlegesen tölthetjük lekvárral, csokikrémmel, nutellával, de nyugodtan fogyaszthatjuk önmagában is a kekszet, vagy sajttorta alaphoz is tökéletesen megfelelő.
Of course, what a magnificent blog and instructive posts, I definitely will bookmark your website.Have an awsome day!
I couldn’t resist commenting
I’m extremely impressed with your writing skills and also with the layout on your blog. Is this a paid theme or did you customize it yourself? Either way keep up the excellent quality writing, it is rare to see a great blog like this one nowadays..
Some really interesting points you have written.Helped me a lot, just what I was searching for : D.
Hi! Do you know if they make any plugins to safeguard against hackers? I’m kinda paranoid about losing everything I’ve worked hard on. Any tips?