Hozzávalók:
- 60 g mandulaliszt
- 60 g kókuszliszt
- 10 g lenmagliszt
- 1 tojás
- 20-30 g negyedannyi ízlés szerint)
- 80 g kókuszzsír
- Vanília őrlemény
- ½ teáskanál fahéj
- Csipet só
- Késhegynyi szódabikarbóna
Elkészítés:
-A tojást kiverem a zsírral és az édesítővel, majd hozzáadom a többi hozzávalót. Egy órára hűtőbe teszem a tésztát.
-Miután kiveszem a tésztát, kicsit átgyúrom, és 2-3 mm vastagságúra nyújtom és tetszőleges formára szaggatom (szilikon nyújtólapon.)
-180 fokra előmelegített sütőben 10-12 perc alatt megsütöm.
-Tetszőlegesen tölthetjük lekvárral, csokikrémmel, nutellával, de nyugodtan fogyaszthatjuk önmagában is a kekszet, vagy sajttorta alaphoz is tökéletesen megfelelő.