Gluténmentes, tojásmentes, tejmentes, cukormentes verzióban készült ez a gofri.
Ugyanakkor fehérjeport is tartalmaz a tészta, így az edzések miatt a fehérjebevitel is biztosított.
Hozzávalók:
- 1 lenmagtojás (1 evőkanál őrölt lenmag és 3 evőkanál víz keveréke)
- 220 ml kókusztej
- 1 evőkanál mogyoróvaj
- 1 teáskanál fahéj
- 1 evőkanál citromlé
- 1 teáskanál szódabikarbóna
- 30 g fehérjepor (vaníliás)
- 150 g gluténmentes zabpehelyliszt
Elkészítés:
- Első lépésként a lenmagtojást készítjük el, majd 10-15 percre félretesszük.
- Elkeverjük a többi hozzávalót is, majd hozzáadagoljuk a lenmagtojást, és pihentetjük újabb 10 percet a masszát.
- A gofrisütőt bemelegítjük- és vékonyan megkenjük kókuszolajjal.
- Egy evőkanálnyi tésztát helyezünk a gofrisütőbe és megsütjük.