Sült csicseriborsó

csicseriborsó rágcsálnivaló

Egészséges és finom nasi, amely tökéletes kiránduláshoz, filmezéshez. Tele van tápanyagokkal és fehérjével, és magas a rosttartalma.

Ennek a nassolnivalónak az elkészítéséhez csak 5 hozzávalóra van szükségünk:

  • főtt csicseriborsó
  • fokhagyma por
  • fűszer paprika
  • olíva olaj

A sült csicseriborsó elkészítése mindössze 5 perc előkészítést és 35 perc sütési időt igényel.

  • Csepegtessük le a csicseriborsót, majd szárítsuk meg őket. (papírtörlő/ konyharuha segítségével)
  • Egy tálban keverjük össze a csicseriborsó olíva olajjal.
  • A sütőt előmelegítjük 170-180 fokra, egy tepsit pedig kibélelünk sütőpapírral.
  • A csicseriborsót a tepsire terítjük, és 25 percig sütjük.
  • Ezután kivesszük a csicseriborsót a sütőből , és az előzőleg összekevert fűszerekkel összeforgatjuk.
  • Tegyük vissza a tepsibe a fűszerekbe forgatott csicseriborsót, és süssük tovább még 10 percig, hogy kicsit megbarnuljanak, és ropogósak legyenek.

Megjegyzés:

Fontos , hogy a csicseriborsót a lehető legjobban szárítsuk meg, így lesznek igazán ropogósak

4 gondolatokat “Sült csicseriborsó

  1. Admiring the persistence you put into your site and in depth information you present. It’s awesome to come across a blog every once in a while that isn’t the same out of date rehashed material. Wonderful read! I’ve bookmarked your site and I’m including your RSS feeds to my Google account.

  2. I am extremely impressed with your writing skills and also with the layout on your weblog. Is this a paid theme or did you modify it yourself? Either way keep up the nice quality writing, it’s rare to see a great blog like this one nowadays..

  3. Wonderful paintings! This is the kind of info that are meant to be shared around the internet. Shame on Google for no longer positioning this post higher! Come on over and consult with my website . Thank you =)

  4. Good day I am so happy I found your blog, I really found you by accident, while I was searching on Google for something else, Anyhow I am here now and would just like to say cheers for a incredible post and a all round enjoyable blog (I also love the theme/design), I don’t have time to read it all at the moment but I have saved it and also added your RSS feeds, so when I have time I will be back to read a great deal more, Please do keep up the superb work.

Hozzászólás a(z) Sherlyn Julien bejegyzéshez Válasz megszakítása

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük